Un dia complert: teatre i joguines “Una altra joguina és possible”

Aquest dissabte vaig tenir un dia complert, vaig estar a un esdeveniment de teatre familiar organitzat per la Fundació Xarxa d´Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya. Són un grup de persones voluntàries que destinen una part del seu temps lliure al servei del seu poble o ciutat, i de la societat catalana en general, tot impulsant i organitzant activitats lúdiques i culturals per a nens i joves.

Què fa un grup XARXA?

  • Realitza una programació estable d´espectacles professionals per a públic infantil, juvenil i familiar al seu poble o ciutat.
  • Organitza activitats culturals adreçades a joves i als infants amb la voluntat de contribuir a una major i millor oferta lúdica i cultural del poble.

Concretament aquest dia tots els grups Xarxa de Catalunya s´han reunit per compartir moments i experiències, i per gaudir del Tast d´Espectacles, on poden veure un seguit d´espectacles seleccionats, on cada un actua durant uns 10 minuts, així es pot donar cabuda a més propostes.

Tanmateix el taller de joguines ECOMAGINA ha estat en aquest espai i he pogut ensenyar a nens i nenes dels grups Xarxa de Catalunya a construir-se avions i cotxes amb envasos. Ha estat un èxit total perquè he tinguit molta companyia durant tota l´estona que he estat amb els meus estris a l´espai que han destinat per fer el taller a la Sala Ibèria de Sant Feliu de LLobregat.

Gràcies a tots els organitzadors del Tast d´espectacles, per confiar en el meu taller i confiar-me els vostres fills i filles perquè es creguin que “una altra joguina és possible”.

Fins la propera !!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *