Si vols venir al Talleret has de ser una mica boig !!

Publicado el
I tant, estem bogos perquè ens encanta trencar les normes. Aquest nadal hem fet tallers als matins on cadascú ha pogut triar que li ve de gust fer. 
Si estem de vacances volem que les coses siguin diferents, volem decidir que fer, quanta estona i canviar tantes vegades com volguem. I al Talleret Craft això es pot fer. La única norma és el respecte que hem de tenir pels companys i pels materials.
A alguns els hi encanta pintar i passen estones pintant o fent dibuixos. Altres experimenten amb aquarel.les perque les barrejes són molt interessants. Altres prefereixen buscar un joc de taula o de construcció per compartir una estona divertida.
Cada dia faig propostes concretes encara que els resultats són molt creatius.

Us ensenyo tot el què hem fet durant aquests dies:

Un dia vem estar cosint, va ser entretingut perque haviem de fer punt de creu
 però sobre cartolina és més senzill. 

Va ser divertit fer-nos un espantasomnis per la nostra habitació, ja sabem que no haurem de preocupar-nos pels malsons amb aquest amulet tan personalitzat.

La proposta que va tenir més èxit va ser String Art, l´art amb fils on hem utilitzat eines i materials que no estem acostumats, com els claus i martell (martells que ens hem inventat):

Però el que més hem tingut són moments de riures i complicitat, on hem après jocs de taula que no coneixiem o ens els hem inventat.

Que tingueu tots un bon inci d´any, 
ens veiem durant el 2017 amb la vostra creativitat i les meves idees bojes !!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *