Sabeu què fer amb una llauna de tonyina vella????

Publicado el
Tinc una graaaan planta d´aloe, tan generosa que contínuament ofereix noves plantetes que fan que encara sigui més i més gran.
A casa el què fem és treure les noves plantes i posar-les en un test perquè pugui anar creixent amb espai suficient.
Em preocupo molt en reduir els envasos que consumim a casa i els què tenim intento donar-los una nova oportunitat. Realment no em costa gens fer-ho ja que qualsevol envàs és font d´inspiració per fer un cohet, un cotxe o un pot per posar pinzells. En aquest cas una llauna de tonyina serà un test perfecte per aquesta planta d´aloe que vol crèixer.
Ah, i també em permet tenir un jardí únic i diferent. 
Estic molt contenta ¡¡

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *