ReciclatgeTutorial

Reutilitzar ampolles i pots de vidre + VIDEO TUTORIAL

A casa vostra, com a la majoria de cases, segur que teniu ampolles de vidre i pots de vidre que heu de llençar. Ja sabeu com és de important fer servir la recollida selectiva, en el cas del vidre és molt senzill: contenidor VERD. Li treiem el tap i si està brut el netejem i el dipositem dintre del contenidor.
Aquell vidre será reciclat i es podrá fer servir en el 100 % per fer altres envasos de vidre. Altres materials el seu reciclatge no és absolut, en aquest cas és el material més adient perquè trieu quan aneu a comprar begudes i aliments.
A banda del reciclatge, i com bé sabeu que m’agrada fer, tenim la reutilització.
Reutilitzar és donar una segona utilitat a un objecte. Pot ser per la mateixa utilitat (una ampolla de vidre la reutilitzem per guardar aigua o liquids) o per altres utilitats més ornamentàries com ara us explicaré.
He aprofitat la meva intervenció al programa Ben Trobats de la Xarxa de Televisions Locals per fer vàries propostes senzilles i creatives, aquí us ensenyo algunes, l’altres les veieu a la imatge general:

Amb una ampolla petita o gran i un globus podem fer centres de taula per un dinar amb amics ben ràpid, original i amb molt de color:

El vidre ens permet veure què hi ha al seu interior i per això queda tan bonic aquest petit terrari, amb grava, molsa i una planteta. Decorat amb cintes de colors, drapet….

Un recipient original pel nostre bany : el pot de melmelada amb les bales del nostre fill, si us les deixa, amb sabó i a la tapa fem un forat per posar-hi el dosificador:

Un penjador ben peculiar. Una fusta reutilitzada, pots de melmelada “minis” i tenim un penjador. Les tapes les hem cargolat a la fusta perquè tinguin força i dintre li podem posar petits objectes. Jo he fet servir les boletes de hamma-beads que són de colors i a casa en tenim mooooltes !!

Us deixo també el video-tutorial d’un dels objectes que vaig fer en directe al programa:
LINK VIDEO

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *