Sin categoría

En 10 minuts plastilina casolana

Creieu que és possible fer plastilina amb coses que tenim a casa?

I tant!! no és gens difícil i farà que us ho passeu genial a casa amb germans, pares, tiets i avis. Recordeu aquelles vegades que se us acaben les idees? Voleu jugar i empastifar-vos les mans?

Quan aneu a fer la compra recordeu que no us faltin els ingredients de la plastilina casolana, així qualsevol moment serà ideal per fer-la.

Avui, aprofito que preparo un vídeo per una biblioteca per ensenyar-vos el procés, tan senzill, de fer-nos plastilina a casa amb productes de la cuina.

Amb farina, sal, oli de girasol, aigua i colorant alimentari. Teniu entreteniment per tot el cap de setmana fent la plastilina i després jugant amb ella.

Podeu fer formes amb els motlles de fer galetes. Si voleu guardar-vos les formes per sempre les podeu enfornar uns 10 minuts. Si voleu continuar jugant demà penseu en guardar les boles per separat, amb bosses o paper de film de la cuina perquè quedi hermètic .

Us deixo el vídeo que he enregistrat pel canal de youtube de la Biblioteca de Castelldefels. Que gaudiu amb la proposta!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *