Tallers i narració.

Casal d’Estiu al Setembre al Talleret Craft

Al juliol ha sigut imposible organitzar uns dies de Casal però pel setembre ja tinc reservada la primera setmana per tots vosaltres que m’heu demanat “volem fer tallers” !!

I qué fareu si us apunteu? Farem un álbum de fotografíes de l’estiu, o sigui que ja podeu anar fent fotografíes ben divertides i les aneu guardant, aquelles que més us agradi, i les porteu el primer dia de Casal.

Serà un álbum diferent i original, de fet será únic perquè a cadascú de vosaltres us quedarà diferent, segur segur !!

Practicarem moltes tècniques senzilles i divertides per fer les pàgines de l’album, i també farem servir materials ben extranys per decorar-lo com pintura, tela, gasa, botons ….el cosirem i el doblegarem .

Si voleu formar part d’aquest grup ja us podeu anar apuntant perquè les places són poques, i se que alguns de vosaltres esteu esperant aquesta oportunitat. Per apuntar-te pots passar a fer la inscripció a LA FARRÉS de Parets del Vallès, al carrer major. O pots contactar amb mi per mail o telèfon que teniu al cartellet.

Recordeu, majors de 9 anys !!

També tindrem estones per descansar i menjar alguna fruita, per jugar si vols a jocs de taula o construccions o per inventar-te tags per decorar les butxaques del teu álbum !!

Fins al Setembre, Bon Estiu !!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *