Aquesta setmana al Talleret Craft

Publicado el

Com sempre tenim tasques variades al Talleret Craft, doncs ens adaptem a les necessitats de cada nen o nena.

La nostra finalitat és potenciar la creativitat dels alumnes, per això necessitem que tot allò que facin hagi estat triat per ells. Nosaltres fem propostes de temàtiques o materials, però són propostes, realment són ells que pensen com fer-ho o si decideixen fer una cosa diferent perquè aquell dia senten que han de pintar, manipular, inventar…

Aquesta setmana hem tingut una varietat de gustos: La Mariona ha començat a cosir un coixí que serà un pollet, la Núria petita és una enamorada de les pintures i està fent puntillisme amb una goma de llàpis. La Núria gran és una bona recicladora que ha utilitzat molts taps de suro que anem a recollir als restaurants i ha fet la seva inicial:

La resta de nens i nenes no han resistit la proposta de fabricar plastilina casera, han fet boles i boles de colors. M´han demanat la recepta, que és molt senzilla, aquí la deixo perquè la recordin:

  • 2 gots de farina
  • mig got de sal
  • mig got d´aigua ( si cal després afegir a poquets)
  • 2 cullerades d´oli
  • colorant alimentari
I el procediment és ben senzill, anar barrejant fins que quedi una bola que no s´enganxi als dits.
Per guardar-la ha de ser amb film, bossa, pot de vidre... perquè sinó s´asseca. Dura aproximadament un mes. Si l´agafes i es trenca li poses una mica d´aigua. Si es desfà una mica de farina.
Una idea també és, quan tinguis una figura que t´hagi agradat i vulguis conservar, en acabar ficar-la una estoneta al forn. S´haurà endurit i la podràs guardar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *