Aquest nadal hem cosit

Bon any a tots i totes ¡¡

Aquesta és la primera entrada de l´any i ens serveix per fer una declaració de intencions de cara l´any nou que estrenem. Estem contents de tots aquests amics que hem fet durant aquest any, que han vingut de nou a fer tallers al nostre espai que que ens estimen tant. Per l´any nou li demanem que continuem tenint idees genials i a vosaltres amb qui poder-les compartir.

Avui compartim amb vosaltres els tallers que hem estat fent aquesta setmana de vacances amb nens i nenes que tenien ganes de crear i cosir.

Alguns ja havien provat de fer-ho a casa o a l´escola i d´altres era la primera vegada. Però tots han estat molt concentrats per tal de fer les puntades sense perdre el fil.

Hem fet servir principalment feltre, un material que ens dona moltes possibilitats de colors i fa que sigui més senzill cosir amb ell.

Com que teníem uns quants dies per treballar hem pogut fer diferents projectes:

Fins i tot algunes alumnes que fa més temps que participen dels tallers de costura & crafts que fem els dimecres , s´han atrevit a fer creacions més el.laborades, com la Núria que prepara uns regals :

Hem tingut també noves alumnes, que no havíen vingut abans al Talleret Craft, i ens ha encantat veure com ha disfrutat amb el fil i l´agulla:

Gràcies a tots els què heu participat, només ens queda un taller aquestes festes, serà divendres dia 8 de gener en el mateix horari: 11 a 13 h

Ens veiem divendres ¡¡

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *