Tallers Upcycling

Tallers Upcycling

 Upcycling és una paraula anglesa que es fa servir molt per definir la reutilitació creativa o el suprareciclatge. Consisteix en aprofitar productes o materials residuals per fabricar nous productes o productes de millor qualitat.

És una activitat que m'encanta fer. Els meus ulls miren tots els objectes del meu voltant amb mirada de reulitització i sempre veig possibilitats de transformar objectes en altres. 

Característiques de tots els tallers:


Durada del Taller: 90 minuts per a biblioteques o escoles (taller limitat) - 180 minuts si és en una plaça o espai obert a la participació popular.

Horaris: Els tallers es poden realitzar en l'horari que vosaltres estimeu més adient, sempre que quedem d'acord que la data estigui disponible.

Necessitats: Els tallers inclouen tots els materials necessaris i les eines que es faran servir. Només caldran taules i cadires per a tots els participants i presa de llum en alguns casos.

Edats i nombre de participants : Poden participar nens i nenes a partir de 5 anys, preferiblement amb adult responsable. Amb ajuda d'adult alguns també podrien participar els més petits, de 3 i 4 anys.
La capacitat és de 15-20 nens a biblioteques, un grup/classe a escoles i participació lliure limitada a l'espai de taules en festes grans.més imatges dels tallers de reutilització al nostre IG

Propostes de tallers:Taller de joguines amb envasos domèstics


blog ECOMAGINA, taller de joguines.
Taller de màscares - reutilitzant bosses de plàstic :


Taller d'embolicalls creatius - tècnica furoshiki :

Taller una nova vida al paper : reulititzar revistes, diaris, llibres vells...
Taller de clauers i revistes - tècnica kumihimo : (reutilitzant samarretes velles)
Taller Story Cubes : juguem a fer contes i reutilitzem bricksTaller de nova vida als texans:Cap comentari:

Publica un comentari