Tallers biblioteques

Tallers a les biblioteques  i bibliobusosCaracterístiques de tots els tallers:


Durada del Taller: 90 minuts.

Horaris: Els tallers es poden realitzar en l'horari que vosaltres estimeu més adient, sempre que quedem d'acord que la data estigui disponible.

Necessitats: Els tallers inclouen tots els materials necessaris i les eines que es faran servir. Les cabanes preferiblement es fan a terra i la resta de tallers a taules, només caldran taules i cadires per a tots els participants.

Edats i nombre de participants : Poden participar nens i nenes a partir de 5 anys, preferiblement amb adult responsable.
La capacitat és de 15-20 nens.Us he fet un recull dels tallers que considero  us poden interessar , si em voleu fer alguna consulta us atendré amb molt de gust.

Propostes de tallers:Funda de llibre o llibreta :  una mica de costura
Punt de llibre peix  :  una mica de costura
BossA A  :  la nostra inicial -  tipografiesObjectes reutilitzant reviste (reutilització) :  flors, bosses, cistells....Story Cubes (reutilització)  Joguines amb envasos (reutilització) 


entrada al blog sobre "tallers de joguines amb envasos" a escoles

entrada al blog sobre "tallers de joguines amb envasos " a Cicle Formatiu Infantil
entrada al blog sobre "tallers de joguines amb envasos " a escoles - grup 6è

Coixí d'abraçades :  una mica de costuraFuroshiki - embolcall creatiu (reutilització) 
.

entrada al blog sobre "embolcalls creatius"
entrada al blog sobre "embolcalls creatius"
Endrapasomnis 
Màscares d'En Patufet :  juguem amb els personatges d'En PatufetMàscares carnestoltes  :  fantasia i creativitatPlastelina casolana : experimentem amb farina, aigua, sal...Kumihimo - fem polseres i clauers amb samarretes velles (reutilització) 
Plantem la rosa de Sant Jordi 
NADAL - corones de nadal -(reutilització):NADAL - Taller de fanates de Reis:NADAL - Suro per notes (reutilització):NADAL - Decoracions de nadal (reutilització):Taller de cabana de lectura (creació col.lectiva):

Cap comentari:

Publica un comentari