dimarts, 18 de juliol de 2017

Mini-reportatge dels tallers #EstiuCreatiu de juliol

Ha estat una setmana molt productiva al TalleretCraft doncs el grup que he tingut ha sigut molt participatiu. Amb tantes ganes d'aprendre que tenen aquests alumnes he fet una proposta ben diversa i variada per "provocar" la seva creativitat i que puguin experimentar diverses tècniques.

Teniu ganes de veure què hem fet? Doncs us explico:

PREPARACIÓ: 
Hem començat preparant alguns materials el primer dia, sesió de pintura i així dies posteriors podem continuar treballant:


DECORACIÓ TEST DE FANG: 
Treballem amb la pintura de guix, Chalk Paint, doncs m´agrada molt el seu acabat. S´eixuga molt ràpid i serveix per qualsevol superficie.
Quan està sec hem fet doodles o gargots, dibuixos, mandales....
Aquí el resultat d´alguns dels treballs dels alumnes.

DECORACIÓ d´un LLENÇ amb imatge: 
En aquest cas treballem sobre tela, i la Chalk Paint ens va de meravella i l´acabat pot ser igual que el test . A sobre hem enganxat una imatge nostra en una actitud que hem pensat cadascú per tal de poder donar-li sentit al dibuix:

TREBALL AMB AQUAREL.LA: 
És una pintura molt especial l´aquarel.la, sembla que els nens no estiguin acostumats a fer-la servir i és una llàstima perquè dóna moltes possibilitats creatives. Hem treballat sobre un dina3 d´una manera lliure. I amb uns quants plecs en acordió hem confeccionat un ventall que el farem servir molt aquests dies, segur !!


tècnica DECOUPAGE: 
Hem reciclat una caixa de llet i amb la tècnica del decoupage la hem decorat. El resultat una bonica caixeta per portar els fruits secs quan anem de passeig:
ORIGAMI: 
Amb la tècnica milenària de l´origami hem transformat un quadrat de cartolina en una bonica caixa en forma de piràmide, on poder presentar un regal molt especial que tinguem que fer. 
També ens ha encantat fer servir els colors flúor.
COSTURA: 
No podia faltar al TalleretCraft el contacte amb l´agulla, eina que tant m´agrada i no deixo de investigar com fer-la servir amb els nens més encara.
Ens hem fabricat uns fermalls amb feltre i hem deixat anar la nostra imaginació:MOMENTS TRANQUILS: 
En els moments tranquils de l´EstiuCreatiu cada nen tria allò que li vingui més de gust fer. Alguns decoren pots de vidre, altres pedres (Rock Art) i molts aprofiten per relacionar-se i aprendre jocs de taula nous o ja coneguts.


Si us agrada tot el que fem no deixis de seguir-nos per les xarxes per saber els propers tallers.


#somcreatius #fetpermi #educacioslow #unestiudiferent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada