dimecres, 12 d’abril de 2017

Tallers craft a les vacances de Setmana Santa

Ja portem uns dies fent tallers creatius amb uns alumnes molt entregats, que no deixen de sorprendre´m cada dia amb les seves idees i aportacions. Gràcies per ser com sou !!

Us ensenyo algunes de les coses que estem fent:


Com que fem de 10 a 13 hores tenim temps de fer moltes coses, i com us he dit sobretot perquè els alumnes són molt actius i amb ganes d´aprendre i experimentar.

Ens ha portat força temps transformar una caixa de maduixes en una caixa de llum però finalment les tenim totes, fins i tot hem escrit alguns missatges per poder-los anar canviant. Quedaran ben boniques a les nostres habitacions.

Hem jugat a jocs de taula, tenim un racó amb propostes de diferents tipus i és una estona de riures i reptes.

Heu vist quin peix més divertit que hem fet, si estirem del full el peix obre la boca i es menja peixets més petits. Aquest l´ha fet l´Aina, la Joana s´ha inventat un que és una sabata que creix, l´Anna una flor que en obrir-se hi ha dues flors, el Josep un noi i una noia que es fan un petó i en obrir-se hi ha un cor..... no parem de crear.....

I també hem fet una activitat que els ha deixat a tots molt encuriosits. El plàstic màgic:és un plàstic en el que pots fer un dibuix qualsevol. Després al forn o amb una font de calor el dibuix s´encongeix 7 vegades i ens hem fabricat uns clauers molt bonics.

Encara ens queda el dia de demà, segur que serà molt profitós !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada